web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Karkkilan Demarit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

Karkkilan demareiden vaaliohjelma 2021

Politiikassa on kyse arvoista mutta myös kyvystä hoitaa yhteisiä asioita. Karkkilan demarit asettavat ehdolle monipuolisen joukon karkkilalaisia, joilla on hyvä käsitys karkkilalaisten arjen asioista, työelämän haasteista, opiskelusta, perhearjen pyörittämisestä ja ikäihmisten hyvinvoinnista. Me haluamme varmistaa, että apua ja tukea on saatavilla jokaiselle silloin, kun sitä tarvitaan.
Kuvat ja esittelyt ehdokkaista.
PIDETÄÄN HUOLTA KARKKILASTA. KARKKILA PITÄÄ HUOLTA MEISTÄ.
Perheille paras kotikunta
 • Sisäilmaltaan terveet ja hyväkuntoiset tilat, sopivat ryhmäkoot ja riittävät henkilöstöresurssit mahdollistavat laadukkaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestämisen. On varmistettava, että jokainen lapsi, nuori ja perhe saa tarvitsemansa ja oikea-aikaisen tuen.
 • Kouluverkkoa ei saa supistaa, lähikoulut ja -päiväkodit mahdollistavat lapsiperheille turvallisen ja toimivan arjen.
 • Koulun ja päiväkodin on oltava turvallinen paikka niin oppilaille kuin henkilökunnallekin. Kiusaamisen ehkäisyn ja oikea-aikaisen puuttumisen tulee olla keskeisellä sijalla koulujen toiminnassa. Karkkilassa tulee valmistella kiusaamisen vastainen toimenpideohjelma.
Pidetään kaikki mukana
 • Asiakasmaksu ei saa olla este kenenkään hoidolle. Sote-uudistuksesta huolimatta tulee varmistaa, että oma terveyskeskuksemme on jatkossakin karkkilalaisten lähihoitopaikka ja sote-palvelut ovat kaikkien karkkilalaisten saatavilla.
 • Palveluja järjestettäessä tulee huomioida yksin asuvien, eläkeläisten, perheiden ja erityistä tukea tarvitsevien tilanne. Kotihoidon resursseja ei saa supistaa.
 • Kaupunkilaisten mahdollisuuksia osallistua Karkkilan kehittämiseen ja päätösten valmisteluun tulee kehittää. Nuorisovaltuuston sekä vammais- ja vanhusneuvoston vaikutusmahdollisuuksia ja roolia kaupunkilaisten osallistamisessa on lisättävä.
Liikunta ja kulttuuri kuuluvat kaikille
 • Edullisia liikunta- ja kulttuuripalveluita tulee olla kaikkien karkkilalaisten saatavilla.
 • Jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla mahdollisuus harrastaa. Koulupäivien yhteydessä tarjottavat harrastukset madaltavat osallistumiskynnystä. Koulupäivän jälkeen järjestetty iltapäivätoiminta helpottaa myös perheiden arkea. Toteutetaan lapsille harrastustakuu.
 • Järjestöt on otettava laajemmin mukaan kaupungin kehittämiseen ja palveluiden tuottamiseen. On tärkeää, että kaupunki tukee seurojen ja järjestöjen toimintaa ja tarjoaa niiden käyttöön toimitiloja.
  Työstä elinvoimaa
 • Karkkilan elinvoima syntyy työstä ja yrittämisestä. Uusien työpaikkojen ja investointien edellytysten luominen Karkkilaan on kaupungille tärkeä tehtävä.
 • Sujuva ja ennakoitava päätöksenteko, aktiivinen yhteistyö ja sujuva kaavoitus luovat pohjaa yritysten menestykselle. Karkkilassa on edistettävä eri lupaprosessien sujuvampaa käsittelyä.

Uutiset Uusimaa.SDP.fi

Timonen ja Vihonen aluekoordinaattoreiksi Uudellemaalle

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus valitsi kokouksessaan kaksi aluekoordinaattoria. Itä- ja Länsi-Uusimaan hyvinvointialueiden yhteiseksi...

Lue lisää »

Mirva Wiik aluekoordinaattoriksi Vantaa-Kerava-alueelle

Mirva Wiik, 33, on valittu Vantaa-Kerava -alueen aluekoordinaattoriksi. Wiik on tällä hetkellä Demarinuorten koulutussuunnittelija, ja on toiminut muun...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n Gustafsson:Vapaan sivistystyön merkitys entistäkin tärkeämpää

Kansanedustaja, entinen opetusministeri Jukka Gustafsson puhui tiistaina 9.8. Kansanopistopäivillä Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

Lue lisää »

SDP:n Mäkisalo-Ropponen: Hoitajapulan ratkaisemiseen löytyy myös kansallisia toimia

Koko kevään ja kesän julkisessa keskustelussa ollut hoitajapula on taas noussut uudestaan keskiöön erityisesti HUS:in sijaispulan takia. SDP:n...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

YK:n sääjärjestö: Viime kuukausi oli yksi mittaushistorian kuumimmista heinäkuista koskaan

Viime kuukausi oli yksi mittaushistorian kuumimmista heinäkuista, kertoi YK:n sääjärjestö (WMO) tiistaina. WMO:n mukaan lämpötilat olivat...

Lue lisää »

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen ja hittejä kirjoittanut laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen on kuollut

Porilainen laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen on kuollut, kertoo Satakunnan Kansa. Hakulinen oli kuollessaan 57-vuotias. Lehden mukaan Hakulinen kuoli...

Lue lisää »