web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Karkkilan Demarit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

Toimintasuunnitelma 2021

TOIMINTASUUNNITELMA 2021
 
 
YLEISTÄ
Karkkilan Demarit ry on osa sosiaalidemokraattista liikettä, jonka päämääränä on edistää vapauden,tasa-arvon, solidaarisuuden ja oikeudenmukaisuuden yhteiskuntaa. Vuoden 2021 toimintaa hallitsevat kuntavaalit ja uusien jäsenten hankkiminen. Vaalien jälkeen työtä teettää kaupungin haastava taloudellinen tilanne.
 
VAALIT
Keväällä 2021 pidetään kuntavaalit ja loppuvuodesta valmistauduttaneen maakuntavaaleihin.
 
TOIMINTAMUODOT
·      Uusia jäseniä yritetään saada mukaan toimintaan. Vuoden aikana pyritään järjestämään yleisötapahtumia, mikäli yhä jatkuva koronapandemia sen sallii. Järjestämme toritilaisuuksia, kauppojen edustilaisuuksia tai asuntoalueille sijoittuvia tilaisuuksia, yksin tai yhdessä sopivien tahojen kanssa.
 
·      Valtuustoryhmän kokouksia järjestetään aina ennen merkittävien asioiden käsittelyä kaupunginvaltuustossa, -hallituksessa ja lautakunnissa. Valtuustoryhmän kokouksiin kutsutaan valtuutetut, varavaltuutetut ja muut lautakuntien jäsenet ja varajäsenet sekä muut halukkaat yhdistyksen jäsenet. Koollekutsujana voi olla valtuustoryhmän tai kunnanhallitusryhmän puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja tai yhdistyksen puheenjohtaja. Valtuustoryhmän kokouksilla on tärkeä tehtävä ryhmän linjan muodostamisessa. Lisäksi se on hyvä houkutin päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin: Lähde mukaan vaaleihin, pääset heti mukaan vaikuttamaan tärkeisiin asioihin!
 
·      Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja näkyvillä mahdollisuuksien mukaan. Yhdistyksen omat nettisivut saadaan vihdoin aktiiviseen käyttöön.
 
·      Osallistumme perinteiseen, vasemmiston yhteiseen vappumarssiin ja -juhlaan, siinä laajuudessa kuin pandemiatilanne sen sallii.
 
·      Yhdistyksen taloustilannetta kohennetaan edelleen. Puolueveroja kertyy jatkossa enemmän, kun saamme varmistettua, että meille tulevat meille kuuluvat. Vuokrakuluja on vähennetty yhdistämällä kokoustila Karkkilan Eläkkeensaajat ry:n kanssa. Lisäksi yritämme saada esim. talkootyötä yhdistyksen hyväksi tehtäväksi.
 
HALLINTO JATOIMINTA
Hallitus (säännöissä johtokunta) kokoontuu käsittelemään yhdistyksen toimintaan liittyviä asioita ja järjestää sääntömääräiset kokoukset. Jäsenhuoltoa parannetaan. Jäsenten sähköpostiosoitteet kerätään jäsenrekisteriin ja yhdistyksen omille postituslistoille, jotta tieto kulkee.
 
Yhdistyksen syyskokouksessa valittu edustaja osallistuu Uudenmaan sosialidemokraattien kevät- ja syyskokoukseen, samoin naispiirin kokouksiin.
Osallistumme muihin puolueen tai piirijärjestön järjestämiin tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Uutiset Uusimaa.SDP.fi

Timonen ja Vihonen aluekoordinaattoreiksi Uudellemaalle

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus valitsi kokouksessaan kaksi aluekoordinaattoria. Itä- ja Länsi-Uusimaan hyvinvointialueiden yhteiseksi...

Lue lisää »

Mirva Wiik aluekoordinaattoriksi Vantaa-Kerava-alueelle

Mirva Wiik, 33, on valittu Vantaa-Kerava -alueen aluekoordinaattoriksi. Wiik on tällä hetkellä Demarinuorten koulutussuunnittelija, ja on toiminut muun...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n Gustafsson:Vapaan sivistystyön merkitys entistäkin tärkeämpää

Kansanedustaja, entinen opetusministeri Jukka Gustafsson puhui tiistaina 9.8. Kansanopistopäivillä Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

Lue lisää »

SDP:n Mäkisalo-Ropponen: Hoitajapulan ratkaisemiseen löytyy myös kansallisia toimia

Koko kevään ja kesän julkisessa keskustelussa ollut hoitajapula on taas noussut uudestaan keskiöön erityisesti HUS:in sijaispulan takia. SDP:n...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

YK:n sääjärjestö: Viime kuukausi oli yksi mittaushistorian kuumimmista heinäkuista koskaan

Viime kuukausi oli yksi mittaushistorian kuumimmista heinäkuista, kertoi YK:n sääjärjestö (WMO) tiistaina. WMO:n mukaan lämpötilat olivat...

Lue lisää »

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen ja hittejä kirjoittanut laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen on kuollut

Porilainen laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulinen on kuollut, kertoo Satakunnan Kansa. Hakulinen oli kuollessaan 57-vuotias. Lehden mukaan Hakulinen kuoli...

Lue lisää »