web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Karkkilan Demarit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Toimintasuunnitelma 2021

TOIMINTASUUNNITELMA 2021
 
 
YLEISTÄ
Karkkilan Demarit ry on osa sosiaalidemokraattista liikettä, jonka päämääränä on edistää vapauden,tasa-arvon, solidaarisuuden ja oikeudenmukaisuuden yhteiskuntaa. Vuoden 2021 toimintaa hallitsevat kuntavaalit ja uusien jäsenten hankkiminen. Vaalien jälkeen työtä teettää kaupungin haastava taloudellinen tilanne.
 
VAALIT
Keväällä 2021 pidetään kuntavaalit ja loppuvuodesta valmistauduttaneen maakuntavaaleihin.
 
TOIMINTAMUODOT
·      Uusia jäseniä yritetään saada mukaan toimintaan. Vuoden aikana pyritään järjestämään yleisötapahtumia, mikäli yhä jatkuva koronapandemia sen sallii. Järjestämme toritilaisuuksia, kauppojen edustilaisuuksia tai asuntoalueille sijoittuvia tilaisuuksia, yksin tai yhdessä sopivien tahojen kanssa.
 
·      Valtuustoryhmän kokouksia järjestetään aina ennen merkittävien asioiden käsittelyä kaupunginvaltuustossa, -hallituksessa ja lautakunnissa. Valtuustoryhmän kokouksiin kutsutaan valtuutetut, varavaltuutetut ja muut lautakuntien jäsenet ja varajäsenet sekä muut halukkaat yhdistyksen jäsenet. Koollekutsujana voi olla valtuustoryhmän tai kunnanhallitusryhmän puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja tai yhdistyksen puheenjohtaja. Valtuustoryhmän kokouksilla on tärkeä tehtävä ryhmän linjan muodostamisessa. Lisäksi se on hyvä houkutin päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin: Lähde mukaan vaaleihin, pääset heti mukaan vaikuttamaan tärkeisiin asioihin!
 
·      Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja näkyvillä mahdollisuuksien mukaan. Yhdistyksen omat nettisivut saadaan vihdoin aktiiviseen käyttöön.
 
·      Osallistumme perinteiseen, vasemmiston yhteiseen vappumarssiin ja -juhlaan, siinä laajuudessa kuin pandemiatilanne sen sallii.
 
·      Yhdistyksen taloustilannetta kohennetaan edelleen. Puolueveroja kertyy jatkossa enemmän, kun saamme varmistettua, että meille tulevat meille kuuluvat. Vuokrakuluja on vähennetty yhdistämällä kokoustila Karkkilan Eläkkeensaajat ry:n kanssa. Lisäksi yritämme saada esim. talkootyötä yhdistyksen hyväksi tehtäväksi.
 
HALLINTO JATOIMINTA
Hallitus (säännöissä johtokunta) kokoontuu käsittelemään yhdistyksen toimintaan liittyviä asioita ja järjestää sääntömääräiset kokoukset. Jäsenhuoltoa parannetaan. Jäsenten sähköpostiosoitteet kerätään jäsenrekisteriin ja yhdistyksen omille postituslistoille, jotta tieto kulkee.
 
Yhdistyksen syyskokouksessa valittu edustaja osallistuu Uudenmaan sosialidemokraattien kevät- ja syyskokoukseen, samoin naispiirin kokouksiin.
Osallistumme muihin puolueen tai piirijärjestön järjestämiin tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Uutiset Uusimaa.SDP.fi

Pinja Perholehdon puhe Mäntsälän kapinan infotaulun julkaisutilaisuudessa 15.5.

Hyvä yleisö, arvoisat kuulijat,91 vuotta meni, että tänne saatiin Mäntsälän Kapinasta kertova laatta. Helmi-maaliskuun 1932 tapahtumiaon syytä vaalia....

Lue lisää »

Uudenmaan Sosialidemokraatit: Oikeistohallituksella on näytön paikka

Hallituksen muodostaja, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on odotetusti ilmoittanut lähtevänsä neuvottelemaan hallituksen muodostamisesta...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa. kansanedustaja Riitta Mäkinen. Muutokset puhuttaessa mahdollisia.

Lue lisää »

Sähkön hintakriisi kärjistyy – SDP on valmis toimimaan

SDP on valmis ottamaan käyttöön kaikki keinot, joilla sähkön hintaa kuluttajille pidetään kohtuullisena, kannusteita sähkön säästämiseen...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

HS: hallitus hakee jopa 2 miljardin säästöjä eläkeuudistuksesta

Hallitusneuvotteluissa haettavasta julkisen talouden kuuden miljardin sopeutuksesta kahden miljardin osuutta haetaan eläkejärjestelmän uudistuksesta, kertoo...

Lue lisää »

”Ei meillä ole enää taloa, kattoakaan ei näy” – tämä on nyt tilanne Etelä-Ukrainassa

Kahovkan padon tuhon mittakaava alkoi paljastua Etelä-Ukrainassa keskiviikkona. Päivä padon ilmeisen räjäyttämisen jälkeen vesi oli noussut esimerkiksi...

Lue lisää »