web stats
diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow diashow
Karkkilan Demarit ry

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Tietotori

Toimintasuunnitelma 2020

TOIMINTASUUNNITELMA 2020
 
 
YLEISTÄ
Karkkilan Demarit ry on osa sosiaalidemokraattista liikettä, jonka päämääränä on edistää vapauden, tasa-arvon, solidaarisuuden ja oikeudenmukaisuuden yhteiskuntaa. Vuoden 2020 toimintaa hallitsevat uusien jäsenten ja aktiivien hankkiminen. Yritämme myös käynnistää tulojen hankkimisen ja karsimme menoja.
 
VAALIT
Vuonna 2020 ei ole tiedossa muita vaaleja kuin puoluekokousvaalit. Mutta seuraavan vuoden keväällä pidettäviin kuntavaaleihin on syytä valmistautua jo 2020.
 
TOIMINNAN KULMAKIVET
·      Uusia jäseniä yritetään saada mukaan toimintaan. Osallistumme erilaisiin tilaisuuksiin, joihin yhdistyksiä pyydetään mukaan. Vuoden aikana pyritään järjestämään yleisötapahtumia, joiden tarkempaa suunnittelua tehdään vuoden mittaan. Haluttaessa järjestetään yleisötilaisuuksia Karkkilan kaupungin asioista tai yleisistä poliittisista aiheista, kuten esimerkiksi kestävästä kehityksestä, ilmastonmuutoksesta jne.Voimme myös järjestää toritilaisuuksia, kauppojen edustilaisuuksia tai asuntoalueille sijoittuvia tilaisuuksia, yksin tai yhdessä sopivien tahojen kanssa.
 
·      Valtuustoryhmän kokouksia järjestetään tarvittaessa ennen merkittävien asioiden käsittelyä kaupunginvaltuustossa, -hallituksessa ja lautakunnissa. Valtuustoryhmän kokouksiin kutsutaan valtuutetut, varavaltuutetut ja muut lautakuntien jäsenet ja varajäsenet sekä muut halukkaat yhdistyksen jäsenet. Koollekutsujana on valtuustoryhmän puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Valtuustoryhmän kokouksilla on tärkeä tehtävä ryhmän linjan muodostamisessa. Lisäksi se on hyvä houkutin päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin: Lähde mukaan vaaleihin, pääset heti mukaan keskustelemaan tärkeistä asioista!
 
·      Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja näkyvillä mahdollisuuksien mukaan. Pyritään vihdoin saamaan yhdistyksen omat nettisivut kuntoon.
 
·      Osallistumme perinteiseen, vasemmiston yhteiseen vappumarssiin ja -juhlaan.
 
·      Yhdistyksen taloustilannetta kohennetaan edelleen. Vuokrakuluja vähennetään yhdistämällä kokoustila Karkkilan Eläkkeensaajat ry:n kanssa. Lisäksi yritämme saada esim. talkootyötä yhdistyksen hyväksi tehtäväksi.
 
HALLINTO JATOIMINTA
Hallitus(säännöissä johtokunta) kokoontuu käsittelemään yhdistyksen toimintaan liittyviä asioita ja järjestää sääntömääräiset kokoukset. ”Byrokratia” pyritään toiminnassa pitämään minimissä, mutta raha-asioista päättää aina joko syyskokous (budjetti) tai hallitus.
 
Yhdistyksen syyskokouksessa valittu edustaja osallistuu Uudenmaan sosialidemokraattien kevät- ja syyskokoukseen, samoin naispiirin kokouksiin.
Osallistumme puolueen järjestämiin tilaisuuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Uutiset Uusimaa.SDP.fi

Pinja Perholehdon puhe Mäntsälän kapinan infotaulun julkaisutilaisuudessa 15.5.

Hyvä yleisö, arvoisat kuulijat,91 vuotta meni, että tänne saatiin Mäntsälän Kapinasta kertova laatta. Helmi-maaliskuun 1932 tapahtumiaon syytä vaalia....

Lue lisää »

Uudenmaan Sosialidemokraatit: Oikeistohallituksella on näytön paikka

Hallituksen muodostaja, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on odotetusti ilmoittanut lähtevänsä neuvottelemaan hallituksen muodostamisesta...

Lue lisää »

Uutiset SDP.fi

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa

SDP:n ryhmäpuheenvuoro vuoden 2023 budjetin palautekeskutelussa. kansanedustaja Riitta Mäkinen. Muutokset puhuttaessa mahdollisia.

Lue lisää »

Sähkön hintakriisi kärjistyy – SDP on valmis toimimaan

SDP on valmis ottamaan käyttöön kaikki keinot, joilla sähkön hintaa kuluttajille pidetään kohtuullisena, kannusteita sähkön säästämiseen...

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

HS: hallitus hakee jopa 2 miljardin säästöjä eläkeuudistuksesta

Hallitusneuvotteluissa haettavasta julkisen talouden kuuden miljardin sopeutuksesta kahden miljardin osuutta haetaan eläkejärjestelmän uudistuksesta, kertoo...

Lue lisää »

”Ei meillä ole enää taloa, kattoakaan ei näy” – tämä on nyt tilanne Etelä-Ukrainassa

Kahovkan padon tuhon mittakaava alkoi paljastua Etelä-Ukrainassa keskiviikkona. Päivä padon ilmeisen räjäyttämisen jälkeen vesi oli noussut esimerkiksi...

Lue lisää »